25.5.17

CROSSBODY BAGS



Είναι ωραίο να παρακολουθείς την μόδα. Σου βάζει ιδέες, σε αλλάζει, σε ανανεώνει, σε κάνει να φαντάζεσαι να σκέφτεσαι και καμιά φορά να απορείς...


Βέβαια επειδή κάτι «είναι στην μόδα» δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μας εξυπηρετεί, μας ταιριάζει, μας αρέσει πραγματικά.  







Φέτος το καλοκαίρι υπάρχει μια τάση όμως που μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Μιλάμε για τα cross-body τσαντάκια ή τα χιαστί όπως τα λέμε συνήθως (αυτά που φοράμε στον ώμο ή σταυρωτά). 














Δεν πρόκειται για κάποια καινούρια ανακάλυψη όμως είναι μια τάση που παρουσιάστηκε σε πολλές επιδείξεις μόδας, έχει τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας και επιτέλους μας αρέσει.








Οι επιλογές πολλές... από βασικά χρώματα (μπαλαντέρ) άσπρο-μαύρο-μπεζ-μπλε μέχρι μεταλιζέ ασημί, ρομαντικούλια ροζ και φωτεινά κίτρινα-κοραλί, μονόχρωμα ή με print

Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ βολικά από θέμα μεγέθους (χωράνε κάτι παραπάνω από πορτοφόλι-κινητό-κλειδιά-κραγιόν), χρηστικότητας (έχουμε τα χέρια ελεύθερα να χορέψουμε, να κουβαλήσουμε τις σακούλες, το καρότσι, το ποτό μας), φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ (προσαρμόζονται στο ντύσιμο μας ανάλογα την περίσταση) και είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου